Мощна рецепта за лечение и прочистване на организма на Марва Оганян

Марва Оганян е терапевт, доктор на медицинските науки, биохимик с 45 години опит

Марва Оганян е автор на много медицински книги, сред които „Справочник на практикуващия лекар”, „Златните правила на природната медицина” и „Екологична медицина”. Освен всичко това, Марва Оганян не спира да пропагандира естествените методи за лечение, тези методи, които природната аптека ни предоставя и са доказано ефективни и проверени от времето.

Марва Оганян е разработила методология за природно лечение, която е уникална, оригинална, и най-важното – изключително ефективна. В основната на нейния метод е лечебното гладуване, което представлява активна съпротива срещу вируси и бактерии. Затова я наричат руската Лидия Ковачева. Освен приблизително еднаквите методи за лечение и прочистване на организма, Марва Оганян и Лидия Ковачева имат и известна чисто физическа прилика

Мед с коприва

Днес избрахме за вас една рецепта на руската Лидия Ковачева – Марва Оганян, която ще ви помогне да излекувате и пречистите организма. Две от съставките, които са необходими за тази рецепта, са много познати и прости – коприва и мед.

Необходими продукти:

1 кг коприва

2 лимона

2 ябълки

мед на вкус

чай от коприва

Как се прави

Копривата трябва да е млада и прясна. Ябълките и лимоните не се белят, но предварително се киснат във вода, за да се изчистят от вредните съставки. След това се избърсват и се нарязват, така че да могат лесно да се смелят от блендера.

Щом започнете да ги пасирате, добавяйте от чая, който предварително сте направили, така че да се получи приятна за пиене смес. Подсладете с мед.

Копривата е едно е най-добрите природни средства за пречистване на кръвта. Тя има положителен ефект върху щитовидната жлеза и понижава нивото на кръвната захар. Копривата лекува възпаление на пикочните пътища и стимулира работата на червата. Ето защо копривата е известна като средство за пролетно прочистване. Копривата също е добра за предотвратяване на болести, причинени от вируси и бактерии.

Полученото количество от лечебната смес на Марва Оганян може да съхранявате в хладилник. Пие се два пъти – сутрин и вечер на гладно, като количеството трябва да е една чаша от кафе. Независимо колко често има коприва на пазара, тази рецепта се прави само и задължително с пролетна коприва.

Източник: flow.bg

Споделете, нека повече хора се докоснат до силата на природата

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on pocket
Share on email
Share on print
Луиз Хей
Златни рецепти

Луиз Хей: Таблица с утвърждения и лечение със силата на мисълта

Диагностика – Таблица на физическите проблеми и съответствието им на мисловно ниво Ето един добър начин, по който можете да използвате този списък когато имате някакъв проблем с тялото: 1.Намерете умствената причина. Вижте дали това може да е вярно във вашия случай. А ако не е, седнете безмълвно и се запитайте: „Кои мисли биха могли

Прочетете »
Med
Билкови лекове

Най-мощният естествен антибиотик. Рецептата!

В тази статия ще ти дам безценна домашна рецепта за най-мощния естествен антибиотик и ще ти разкрия как да я прилагаш и кои са компонентите, с които да подсилиш имунитета. Също така ще подпомогнеш работата на белите дробове, ще подсилиш тялото да се справи с вредните бактерии, вируси и паразити. Ще усилиш метаболизма, подсилиш черния

Прочетете »
Билкови лекове

Вълшебната сила на зелените орехи

Величественият орех, освен изключително красив, е дърво носещо прекрасна енергия. За богатството на узрелите орехи е писано много – полезни са за мозъка, съдържат белтъчините в тях са средно 14.8%. По съдържание на аминокиселини, цистин, лизин и хистидин те са на едно от първите места сред белтъчините от растителен произход. Също така имат изключително високо съдържание на витамини, минерални соли, особено цинк.

Днес обаче решихме да ви подготвим информация и няколко рецепти за използването на зелените орехи.

Прочетете »
Събиране и съхранение

Как да използваме билките

Билките и лечебните растения могат да се прилагат по множество начини за лечение или за подобряване на вкуса на храната при готвене.

Прочетете »
Scroll to Top